Δημιουργικότητα με γνώμονα το αποτέλεσμα.

Εάν θέλετε να απολαμβάνετε πρώτες θέσεις στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, εάν σας ενδιαφέρει να αυξήσετε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε το μήνυμά σας στο κοινό που σας ενδιαφέρει, τότε η Netresort μπορεί να σας προσφέρει τις λύσεις που αναζητάτε.

Το ψηφιακο marketing χρησιμοποιεί πολλαπλά εργαλεία και τεχνικές για την προώθηση στο Internet. Προωθήστε την παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο για να βελτιώσετε την κατάταξή σας, να δώσετε ώθηση στην επισκεψιμότητά σας και να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητά σας στις μηχανές αναζήτησης.

Επικοινωνια

Υπηρεσίες

Φιλοδοξία μας είναι να ικανοποιήσουμε όλες εκείνες τις ανάγκες που παρουσιάζονται στο δρόμο για μια επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο. Για να το πετύχουμε αυτό καλύπτουμε υπηρεσίες που απαιτούν υψηλή τεχνογνωσία αλλά και υψηλή αισθητική.

Στρατηγικός σχεδιασμός

Τo web marketing δεν αποτελεί μία μονοδιάστατη υπηρεσία. Είναι πάρα πολλά τα μέσα που μπορούν να χρησιοποιηθούν και πολύ διαφορετικές οι ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Έτσι για να έχει νόημα και ουαστικό αποτελέσμα αυτή η υπηρεσία, κρίνουμε απαραίτητο βήμα την δημιουργία ενός συνολικού πλάνου (στρατηγική) για την προώθηση της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.

Inbound Marketing

Το Inbound Marketing προσελκύει τους πελάτες μέσα από online πλατφόρμες όπως blogs, social media και μηχανές αναζήτησης. Ένας βασικός τρόπος που δημιουργείται αυτή η κίνηση, είναι με τη χρήση inbound links, που αυξάνουν την εμφάνιση του περιεχομένου σας στις μηχανές αναζήτησης και σε άλλες ιστοσελίδες, ενισχύοντας έτσι την αξιοπιστία και την δημοτικότητα της δικής σας ιστοσελίδας.

Συγγραφή Κειμένων

Content Marketing σημαίνει προώθηση ποιοτικού και δωρεάν περιεχομένου στους (υποψήφιους) πελάτες σας! Με απλά λόγια, ως content marketing ή στα ελληνικά marketing περιεχομένου ορίζεται η προώθηση περιεχομένου, υλικού και κάθε μορφής πληροφορίας που μπορεί να φανεί χρήσιμη και σημαντική στον (υποψήφιο) πελάτη. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στις τεχνικές και στρατηγικές του content marketing, με τη χρήση ενημερωτικών άρθρων (blog posts), βίντεο, newsletters, ερευνών, white papers, ebooks κλπ.

SEO

Ένα από τα ισως πιο σημαντικά κεφάλαια όσο αφορά την ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας είναι η βελτιστοποίηση της στις μηχανές αναζήτησης (SEO). Ο σωστός σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας δεν αφορά μόνο την δημιουργία μια αισθητικά όμορφης και λειτουργικής ιστοσελίδας αλλά και "φιλικής" προς στις μηχανές αναζήτησης. Βγείτε στην πρώτη σελίδα της Google! Αυξήστε την επισκεψιμότητα μέχρι και 300% σε 3 μήνες με σωστό και ποιοτικό SEO!

Πακέτο πολυγλωσσικότητας

Βγάλτε την επιχείρησή σας στην παγκόσμια αγορά. Σας αρέσει η ιδέα ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι να αναζητούν στο διαδίκτυο την εταιρεία σας? Για κάθε επιχείρηση που αναζητά νέες αγορές σε διάφορες γλώσσες, δεν μπορεί να αγνοηθεί η σπουδαιότητα της πολύγλωσσης μετάφρασης SEO. Στην Netresort, δουλεύουμε με καταρτισμένους και έμπειρους μεταφραστές που εγγυώνται πολύγλωσσες μεταφράσεις SEO υψηλής ποιότητας.

Πληρωμένη Διαφήμιση

H Πληρωμή ανά κλικ (PPC) είναι ένα ισχυρό εργαλείο internet marketing που προσφέρει μετρήσιμα αποτελέσματα, άμεσα. Παρόλο που η διαδικασία φαίνεται απλή, χρειάζεται γνώσεις, εμπειρία και δεξιότητες για να ολοκληρωθεί με επιτυχία μια εκστρατεία PPC (AdWords,Video Advertising, Display Ads) ώστε να φέρει αποτελέσματα ανάλογα του προϋπολογισμού.

Διαχείριση Social Media

Μια αποτελεσματική στρατηγική στα Social Media μπορεί να βοηθήσει στην προβολή και προώθηση της επιχείρησής σας, θα συμβάλει στη διατήρηση της κοινωνικής παρουσίας σας και την εμπλοκή με τους υποψήφιους πελάτες της εταιρείας σας. Οι αγορά παρακολουθεί τις ενημερώσεις στο Facebook, Google+, Twitter σαν αξιόπιστες πήγες για απερχόμενα event, τάσεις, νέα προϊόντα ή υπηρεσίες.

SEO & Τεχνική Ανάλυση!

Ένα μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο του SEO είναι ο έλεγχος μιας ιστοσελίδας και η αξιολόγησή της, πριν ακολουθήσει οποιαδήποτε ενέργεια Digital Marketing. Το SEO Audit ή καλύτερα Website Audit περιλαμβάνει τον εντοπισμό των προβλημάτων που έχει μια ιστοσελίδα και τους τρόπους επίλυσής τους. Αυτοματοποίησε όλη την SEO βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σου, ενημερώσου για κάθε αλλαγή που φέρνει ανάπτυξη ή προβλήματα, και παρακολούθησε αποδοτικά όλους τους ανταγωνιστές σου.

Email marketing

E-mail marketing λοιπόν ή με απλά λόγια, η αποστολή στοχευμένων newsletters στα e-mails πελατών που έχουν αγοράσει τουλάχιστον μία φορά κάποιο προϊόν ή υπηρεσία από το κατάστημά ή την επιχείρησή σας. Η Netresort Ltd. παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες e-mail marketing για να φέρετε τους πελάτες σας πιό κοντά στην επιχείρησή σας και να εδραιώσετε τη σχέση εμπιστοσύνης που είναι απαραίτητη σε κάθε κατάστημα η εταιρεία που θέλει να παραμείνει ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.

CRO

Όσο υψηλότερο είναι το ποσοστό μετατροπής, τόσο καλύτερη είναι η απόδοση της επένδυσής σας. Σας βοηθάμε να κάνουμε τους επισκέπτες να κάνουν αυτό που θέλετε στον ιστότοπό σας. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας και να αυξήσετε τα ποσοστά μετατροπής, παρέχοντας μια επιτυχημένη μακροπρόθεσμη στρατηγική CRO για την επιχείρησή σας.

Ανάλυση Στατιστικών επισκεψιμότητας

Τα σύγχρονα εργαλεία παρουσίασης στατιστικών είναι πολύ αναλυτικά και μπορούν να σας δώσουν χρήσιμες στατιστικές πληροφορίες. Εμείς μπορούμε να διαβάσουμε πίσω από τα νούμερα, να σας παρουσιάσουμε σε κατανοητή γλώσσα τα αποτελέσματα και να σας προτείνουμε λύσεις αύξησης της επισκεψιμότητας βάση αυτών των αποτελεσμάτων.