Θέσεις Εργασίας

Η Netresort LTD. είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται επιτυχημένα στον τομέα της παροχής υπηρεσιών και προϊόντων Πληροφορικής σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες.

Για αυτό δίνεται έμφαση στην αξιοποίηση τεχνολογιών αιχμής και ιδιαίτερα στη χρήση Open Source εφαρμογών, στη συνεχή ενημέρωση για τις νεες τεχνολογίες Web και στην παρακολούθηση των εξελίξεων που αφορούν τα εργαλεία του Ίντερνετ Μάρκετινγκ και τις τεχνικές της Διαφήμισης στο Διαδίκτυο.

Είμαστε συνεχώς σε αναζήτηση νέων ανθρώπων που με τον ενθουσιασμό, τη γνώση και την εμπειρία τους, θα κάνουν τις υπηρεσίες μας,ακόμα πιο ελκυστικές για τους πελάτες μας. Προσφέρουμε ανταγωνιστικές αποδοχές, αλλά μη ανταγωνιστικό περιβάλλον. Σύγχρονη και φιλική ομάδα με την οποία θα συνεργαστείς για να εντυπωσιάσεις και τους πελάτες μας.

Σας περιμενουμε

Θέσεις Εργασίας

Η ομάδα μας αναπτύσσεται διαρκώς και αρκετά συχνά δημιουργούνται θέσεις εργασίας. Αν ασχολείστε με το Digital Marketing, έχετε όρεξη και ομαδικό πνεύμα συνεργασίας μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στο [email protected] και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε είτε συνεργαστούμε άμεσα είτε όχι.

SEO Expert

Senior Job Position

Content Manager

Middle Job Position

Advertising Specialist

Junior Job Position

Copywriter

Senior Job Position

Marketer

Senior Job Position

SEO Specialist

Junior Job Position